I NEED HELP

Hi moms . Hrni 37m6h , smlm g toilet perasan mcm ada spotting tp x pasti keputihan atau spotting drh sbb malam sy x pkai pantie liner dll and sluar dlm wrna merah . 1 malam x dpt tidur shinggala jam6 pagi . Baby kerap mngeras skg , and sakit d bawah V . Sy x tau contractions mcmana sbb 1st born dlu induce ubat . Ada x moms yg prna alami mcmni ?

2 Balas

Sy pernah alami, tapi contraction dtg dulu. Contraction rasa dia lg kuat dari sengugut, Baru spotting n rasa nak terkencing byk kali. makin lama makin pendek duration dia. Contoh 5 minit sekali. Btw sis u ada bau tak? sebab refer post u kata panties merah kan? So unsure nak confirm tu apa better bau and sentuh kat tangan. Baru kita tahu colour apa

3mo ago

Kalau kencing lebih dari 3 kali, biasa dah nak dekat tu. sy lebih 6 kali ke toilet keluar spotting n gi check bukaan dah 3cm. Semoga sis dipermudahkan.

Boleh pergi PAC untuk check

3mo ago

okay , thnk you ☺️