Kenapa UPT Positive tetapi period?

Hi moms boleh mintak mendapat, saya dah check upt saya positive (upt digital 2 kali) upt biasa 3 kali cuma haritu saya pergi check up tak nampak kantung baby masa tu baru 4 week. Tetapi minggu ni saya datang period. Adakan kandungan saya tak jadi? Saya nak mintak pendapat. Terima kasih. Saya dan suami sedih bila dapat tau saya period. Memang kalini period sangat lewat

Kenapa UPT Positive tetapi period?
2 Balas

Ada pendarahan semasa hamil, kena buat pemeriksaan dgn doktor ya. Perkara macam ni nak beri pendapat di alam maya sangat lah tak tepat jawapan.

boleh pergi klinik. kalau dah keluar period tu, most probably kandungan tak menjadi 😔