Missed Miscarriage

Moms, ade sesiapa pernah mengalami missed miscarriage tak? Boleh kongsi pengalaman & tips ape2? Sy td pergi scan kali kedua. Kalau ikutkan dah 10w tp doc scan masih lg bersize 6w mcm 1st scan 3 minggu lps. So doc assume sy kategori missed miscarriage & perlu refer ke pakar. Sy tak taulah sy patot berharap lg atau redha jek mmg dah takde harapan ???

9 Balas

saya 1st 23/01 silent miscarriage(google) yang kedua17/06 pun lebih kurang sebab takde tanda takde apaaa tibe2 hari scan baby takde tinggal kantung je... and now inshaallah rezekiku... tahun nii dah 3x mengandung... yg 1st scan pg doc bgthu je noon tu baru start bleeding... yg 2nd 01/06 tahu 16/06 start bleeding... stop kjp... ptg 17/06 semua takdee

5y ago

moga awak kuat... 😢😭