Salahke kita pelihara kucing

Hello mom? Nak share sikit nih,salahke kalau kita masa hamil ini sayangkan kucing,itu kucing didalam rumah,adapun dikasih mandi juga,tapi tdk ikut tidurlah dengan kita.Tapi mertuaku ini jenis tak suka kucing dia selalu marah bila aku sayang* kucing,dia cakap banyaklah,semua tak boleh pegang*lah,apalah.Aishhh pelik pula perangai orang ini?.kalau mak saya oke je,sebb diapun jenis suka kucing,pernah juga saya sekali nampak mertua tu tendang tu kucing?,macam kalau x suka ini tak payah jugalah kasar,ngan kucing tu.

2 Balas

Tak ada masalah nk bela kucing.. sy pun bela kucing juga.. bebas didalam rumah juga.. yg penting kalau boleh minta org lain tlg bersihkan taik nya..

4y ago

Ya kalau.kotoran memang bukan i lh yang kasih bersih,ada orang lain yang tolong ,tapi kadang orang ini terlampau pikir tak baguslah,n asik kasih salah kucing je,itulah kadangpun sayapun geram juga pasal orang tu