Beg travel Hallo mummy kalau Ada siapa berminat dengan beg ini boleh contact sy utk booking ya.

Beg travel
Hallo mummy kalau Ada siapa berminat dengan beg ini boleh contact sy utk booking ya.
1 Balas

assalamualaikum puan..maaf menggangu...sy just nk tgur dan bg pendapat...em..sy rasakan..jika puan nk berniaga brg tersebut bg pendapat sy better puan letak nm sebenar puan guna di akaun tAp bg memudahkan urusan jual beli...sbb xnk jd mcm.sblm ni..ada user bli brg tp kena tipu bila dh transfer duit..jd sbgai lngkah berjaga2 di tAp sy nasihatkan puan..better lepas ni puan guna nm yg puan daftar di tAp sebagai proses jual beli yg jujur berlaku...bkn hidden agenda... maafkn sy ea jika kata2 sy ni buat puan rs berkecil hati..sy just nasihatkan shj..sbb xnk brlaku lagi sprti sblm2 ni.. ada yg buat urusan jual beli yg tidak jujur..mg dpmudahkan segalanya..aamiin