darah tinggi

hi mommy..sy nak brtnya..kmrin sy ke kk buka buku,detect drah tggi 149/97 ..bsok (jumaat) sruh dtg lg cek drah.. apa yg patut sy mkn/mnum utk trun kam sdikit bacaan tuh..risau plk..dag la tgk mesin cek darah jd tkut..anxiety..mkin drah naik😭#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Kena kawal stress, tenang2 mkn suku2 separuh, mkn buah yg baunya tenang mcm oren ke.. minum air kosong secukupnya. Buat senaman ringan.. steady2 je. kawal stress ya❣️💐 Solat doaku bnyk2, zikir istighfar, moga tenang dan semuanya berjalan lancar. Sy bawa tasbih sambil menunggu utk fokus zikir...

2y ago

trima kasi sis