fasting month

hi mommys..sape yg berjaya puasa sampai hari ni..19 weeks..macam mana nak tau kesihatan baby kita ok ke x sepanjang berpuasa ni

1 Balas

hari petama cuba puasa,tp mula dri lps subuh smpai tghri,prut asik mngerassye tpkse buka,mnum air n min roti sikit.trus prut ok n x mngeras dh😄 mungkin baby nk bgthu,dia nk air..😆

4y ago

Baby mngeras skejap tu normal if dah msk 2nd trimester. Lain la mngeras sampai xleh thn mcm org nk bersalin tu..