Kos

hey mommys..nk tanya biasa lau hospital kerajaan berapa kos yg diperlukan untuk bersalin..

1 Balas

Sy selamat bersalin normal di HKL baru2 ni.. Bil sy xsampai pun rm50, warded sehari semalam.. 3rd class je sbb ward lain full house.. Kalau 2nd & 1st class xpasti pulak..

5y ago

Allahu tu mungkin dugaan sy.. Nasib la sy tak rasa sakit so xde la stress sgt.. Sy mula dtg hospital pukul 11lebih malam (4/1).. Tunggu doc betul2 review pkol 8 pagi esok nye (5/1).. Pukul 12lebih tgh hari (5/1) masuk labour room.. Pukul 6lebih ptg (5/1) baru masuk ward..bole tgk staff memang kelam kabut sbb pesakit ramai tapi tenaga kerja xcukup.. Nak marah pn xsampai hati sbb dorg pn tersepit..