Kos bersalin di hospital kerajaan

Kos bersalin di hospital kerajaan berapa

14 Balas

saya pun tengah survey kos bersalin di hospital kerajaan...nak bersalin dekat hospital seremban...sama2 lah kite survey skali😁

Hospital cyberjaya. Second class. Warded 5d 4n, induce ubat x1, induce drip. bersalin normal. Total rm690

7mo ago

harga tahun ni masih sama mcm dlm carta dlm artikel ni. Sy baru bersalin bln 11 ritu. Slps buat kira2, harga hampir sama mcm tertera

5hari 4malam. 2nd class and normal delivery. Total rm450-500. Saya baru due 21/12.

7mo ago

awak bersalin kat hospital mana ye

8 hari warded, induced ubat 2 kali & belon, normal delivery total RM125. HTAR Klang.

7mo ago

htar cara layanan dy mmg best tpi sungai buloh lagi tiptop . czer 6 jam rehat dy suruh tido jee. anak nurse jaga . dorang tak kacau langsung

sy bersalin HRPZ normal induce. warded sbelum bersalin 6hari. total RM95.++

Sy bersalin czer 4hari 3mlm termasuk 1st day admit utk cucuk dexa rm154

saya pun harap dpt nurse yang baik.. dah 39 weeks blm Ade tanda ape²

Awak nak beranak kat mana? Lain hospital lain harga. Kena call tanya sis

7mo ago

saya nak bersalin kat hospital Kuala Pilah

hospital tungku Azizah,kuala lumpur 4hari rm60 ,bersalin normal