Kos Hospital

Agaknya berapa kos untuk bersalin di hospital kerajaan .. dan berapa kos bersalin untuk hospital swasta ?

2 Balas

Swasta kena survey setiap hospital sbb xsama, czer dgn normal pn hrga brbeza.. Klau gov sy dduk smnggu RM55 je, brsalin normal..klau czer xsmpai 200 pn biasanya..

4y ago

owhhh gtu.. thanx ats info yer sis.. 🌹😍👍

Saya research untuk c-sec. swasta minimum RM10k, kerajaan (Hospital Putrajaya) around rm3-5k ( skim fpp full paying patient)

5y ago

Yup.. Saya bersalin 2016 kat hosp sg buloh amek FPP.. Czer just 3k only.. Very recommended.. kalau sapa2 nak amek private kat luar harga mahal sgttt 😅 N doc pakar shja yg handle.. Sgt2 best