Keputihan 22w

Hi mommy..Saya ad masalah keputihan nk masukkn ubat,kurg mkn manis,tukar pad selalu n lap kemaluan kering pon ad jgk

2 Balas

sy pon kpthan jgk dh smbil smple time 18w skrg dh 21w5d esk bru dpt result swab tuu....sy dh ikut cra doc ajr tp kdg² still klua jgk wrna kuning ,hijau,putih susu dan jernih...sy dh masok ubt pon still xhlg dan dh mkn antibiotik pon still sma jaa...tp xgtal dn berbau pon....

Cuba basuh dgn air garam suam²,atau stop pakai pad smntre hnya tukar seluar dlm