raya dan breastfeed

hi mommy..saja tanya bg ibu2 yg fully bf,raya nanti berjalan kan..so mcm mana mommy2 take time utk bf baby ye?

1 Balas

Pengalaman saya baby umur 4 bulan ketika raya. Raya di kg suami. Saya breastfeed dalam kereta. Bila dah sampai rumah sedara mara saya susukan dalam bilik. Alhamdulillah family dan sedara mara suami saya memahami. Memang dah ada bilik untuk menyusu. Sekarang pun masih lagi BF. Boleh standby kain atau baju menyusu.