Berpuasa ketika full breastfeed

Sy tahu rukhsah (keringanan) yg diberikan bg wanita yg menyusu utk berpuasa boleh berbuka tp kita perlulah berusaha dulu utk cuba puasa kan? So nk tanya lah kat sini tips kalau2 ada yg berjaya puasa penuh walaupun full bf. Bantu sy ya ibu2 😊

3 Balas

kalau susu makin berkurangan dari biasa lepastu baby tolak susu fm boleh la berbuka risau memudaratkan baby

park sini boleh sis, nk thu jugak .. hrap ada yg pakar menjawab 🤭

Boleh tengok tips kat tiktok ni https://vt.tiktok.com/ZSFS8e288/