nak bersalin 38week 2day

Mommys2 doakan sya cepat bukaan yaa.? esok mau masuk ubat klau bukaan belum ada jugaa ? .doakan sya dipermudahkan semuanya yaa. Selamat semuanya. Aamiin terima kasih mommys ❤

35 Balas

Insya-Allah moga dipermudahkan...banyakkan perkara-perkara yang positif dan baca zikir serta doa-doa..salah satunya لا إله إلا أنت سبحانك إني كنت من الظالمين Laa-ilaaha-illaa-anta-subhanaka-inni-kuntu-minazzholimiin.. keep strong for your love🤗

Semoga dipermudahkan, banyak baca selawat, doa nabi Yunus, zikir.. Try to relax yea, go with the flow, ride the wave masa contraction tu. Tarik nafas dlm2 & lepas slow2..inshaaAllah 😊

semoga dpermudahkan..sy 38w..3days..belum lg ada tnda nk bersalin.baby selalu mengeras,kepala turun laluan ...

Aminnn. Moga Allah dengar dan perkenankan segala doa sis. Allah Maha Baik. Istighfar byk2 ye mommy. Keep strong. 💪😊

Semoga di permudahkan sis.. Kenapa nak masukkan ubat. Sbb belum cukup due lagi kan.

Semoga ibu & baby sihat... Ya Allah permudahkan lah urusan ibu ini...

Semoga dipermudahkan sis... zikir & selawat byk2 sis... isnyaAllah

Semoga dipermudahkan segalanya puan n selamat semuanya,Aamiin...

Semoga dpermudhkn jln bukaan puan..n slmt semuanya..

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin nnti..amin