Kambing Bakar

Hi mommys smua..nk tnya..kalau tgh pregnant, blh ke mkn daging kmbing..actually sy x mkn kmbing lngsung..tpi nie, suami bli kambing bakar, tdi suami bg rse skit...pastu trtba rse sdp..n nk lgi..tpi suami x bgi..dia rsau..?? boleh ke x yea mkn daging tu..

2 Balas

Boleh, xde mslh.. sy sblm pregnant xleh mkn n xmkn pn kmbing.. masa pregnant mkn je apa yg teringin.. alhamdulillah xde mslh.. daging tu protein..

5y ago

Yup.. lagi² yg berbau, mmg lemas je rasa.. tp okay je kalau nk mkn, pregnant nie sy suka segala jenis daging, lg² yg perap lepas tu gril..

Kambing angin , takut badan tak tahan . Sebab kalau tak mengandung pun makan kambing boleh sampai pening pening sebab angin

5y ago

Yea ke sis? Hurmm..tu lah..tertba jdi teringin plak. Selalu tu bauu pun x blh than..