Nak tanya lah

Mommys semua nak tanya lah.. Boleh share tak cara penjagaan pantang CEZER.. Boleh pakai bengkung apa? Boleh berurut ke? Kena buat apa? Sbb sy tkt mcm kena cezer jew ni Placental previa tahap 2 dah 😅 Senang nak rujuk nanti #advicepls #ingintahu #pleasehelp

15 Balas

sy suka pakai bngkung tp lps luka czer dh kering. Rasa lebih kemas kat perut y mngelebeh tu. Seeloknya jgn pkai lama². bila rehat dan baring² tu buka bengkung tu. masa bergerak nak buat keje je pakai skjap. Kalau urut lak kne tnya tukang urut hari ke berapa boleh start.