Kalsium Tablet Terbaik

Hi mommys semua, boleh share kalsium tablet terbaik or yg biasa mommys semua consume semasa hamil?tolong suggest...18weeks, 3day

3 Balas

rasanya doc akan prescribed ubat calcium tu masa 20w. mcm sy baru dpt minggu ni (w19) & kena makan masa masuk 20w

2y ago

tadi g klinik nurse ada tanya ambik apa² calsium tablet ke tak...sy kata tak ada then dia srh g farmasi beli sendiri...mayb lain KKIA lain kot ..hu²

saya makan 21 century. kurang lenguh2 penat . 17 week .

doctor x bagi x perlu. kalau perlu doctor sendiri akan bagii.

2y ago

mntk ubt tu dkt nurse. dorg ade je provide kalau perlu mkn.