Positive or negative

Hello mommys.. sapa yg pernah jadi camni? #ingintahu #pleasehelp

Positive or negative
13 Balas

Maybe betul apa yg sis NR cakap chemical pregnancy. Sbb tak lama lepas saya post ni last night perut cramp mcm nak period then kluar darah bnyk. Mmg sakit sgt dari period sblum ni. Alhamdulillah now dah ok sikit. Btw, thank you semua dah respond kat soalan saya.

1y ago

Pernah lepas dtg period tu next bulan mngndung. Sblom tu jdi camtu juga riso knp sakit sngt perut pergi scan ap smua Alhamdulillah doktor kta ok xde cyst.. Yela Riso juga Klau ad ktumbuhan ke apa

4/2 tu mgkn da terlalu lama.. jd tu bkn result yg tepat.. result yg tepat ikot arahan dia.. kalau dia kata 3-5min lepas test.. maknanya kena tengok result 3-5min lepas test..

Sy pernah 😅 Kene scam dgn upt . Gara² beli upt yg murah dkat shoppe . Pastu sy try guna upt yg farmasi/watson plak . Result negetif . X pregnant 🤭

Saya pernah macam ni, orang panggil chemical pregnancy. Kandungan tak menjadi. Boleh google kalau nak lebih details.

buat je beta hcg sis, lagi senang, sye pernah jadi mcmni..bila buat beta hcg xhamil..

kalau dah delay period, try upt jenama lain yg tinggi sensitiviti.

cuba guna jenama lain. dip n tell pun okay.

pernah jdi.. test lagi takot yang first tu upt yg rosak

sy pnh jd. scan cyst rupa nye. cyst boleh ganggu hormon

1y ago

sama sis.. mse tu sy da brsalin ank pn da nk msk 2thn.. sy g scan sbb nk confirm kn skali doc ckp sy ada cyst 😅 lps tu kena thyroid plak mmg ganggu sgt2 hormon sy.. lps operate bln5 thn lps, mkn ubt thyroid, bulan 9 sy dpt thu pregnant.. excited sgt sbb jarak dgn ank yg tu beza jauh.. 😁