Bersalin or Confinement lady

Hi mommys ❤️ Nak tanya pendapat, if mommy diberi pilihan untuk spend bersalin swasta 5k ATAU bersalin half gov hosp mcm uia 2k & spend balance 3k dekat confinement lady ? Please help. Husb suruh swasta tp yela kita mmg nak normal tp in case apa apa hm menangis jgk kos dkt swasta ni. Saya tak tahu nk decide yg mana, please help 🥺 #pleasehelp #pregnancy #firstbaby #ingintahu #bantusharing #firstmom

12 Balas

Sy prefer confinement lady. Masuk hosp beranak skjp je, tempoh berpantang lebih lama

2y ago

Sy pun setuju! Beranak sama je sakit, masa pantang tu penting sbb tkut bentan or meroyan kan. So bila ada org jaga, xdela kita penat sgt. Tq sis advice ❤️