Takde alahan

Hello mommys.. Kandungan baru 5weeks 1 day.. Normal ke sampai sekarang belum ada alahan apa².. Cuma simptom 1 je yg saya rasa iaitu sore breast & tenderness.. Tq #ingintahu #advicepls

25 Balas

Pelik ke sis ada takda alahan?😅 momies semua taknak ada alahan. Alahan tu bukan sign wajib for preggymom. Takda alahan tu kena bersyukur, yg ada alahan nak bangun pun tak boleh sis.

2y ago

just self concern je sis.. kalau boleh alahan tu pindah kat somi je kali ni hehe