Takde alahan

Hello mommys.. Kandungan baru 5weeks 1 day.. Normal ke sampai sekarang belum ada alahan apa².. Cuma simptom 1 je yg saya rasa iaitu sore breast & tenderness.. Tq #ingintahu #advicepls

25 Balas

saya alahan awal mengandung sampai kandungan 17 week baru kurang sikit alahan sekarang dah boleh makan sikit tapi kadar sederhana.

2y ago

previous 2 pregnancies saya dulu mmg dari awal dh kena alahan sis.. even before test upt dh kena teruk.. tp bby no 3 ni slow sikit progres alahan dia hehe.. harap² bby good boy/girl lah kali ni