Takde alahan

Hello mommys.. Kandungan baru 5weeks 1 day.. Normal ke sampai sekarang belum ada alahan apa².. Cuma simptom 1 je yg saya rasa iaitu sore breast & tenderness.. Tq #ingintahu #advicepls

25 Balas

normal sis . saya dari mula pregnant sampai dah bersalin, alhamdulillah takdek alahan.. skrg baby dh 4 bulan 😄

2y ago

waa tahniah sis.. syukur takde byk ragam time pregnant kan.. moga saya pun mcm sis jugak lah nanti hehe.. 🙏😊