Induce

Hi, mommys ada tak ada pengalaman tiroid and dipaksa bersalin di minggu 38? Adakah smua org yg mghidap tiroid akan dipaksa bersalin awl? Tq

2 Balas

salam sis...nk tnye ..sis kene bersalin awal ke sebab tyroid...bacaan sy sume ok tpi diorh suruh masuk wad 38weeks minggu ni...mcm confius..diorg nk buat apa suruh masuk wad awal ye..sis boleh kongsi pngalaman dgn sy x

ibh sh ad pnglmn tiroid tpi dia brslin kn sy sbb sy sngsng bkn sbb tiroid