31w6d sengugut

mommy,normal x rasa seperti senggugut masa ni.? kalau bersalin,mcm lama lgi.tp knapa ya dh brpa hari ni mcm rasa snggugut..pnh x rasa mcm ni? last week,prnh prgi chck,bg tau doc jga.tp doc ckp kencing kotor.dh mkn ubat apa semua.tp masih jga..

1 Balas

Bykkn minum air masak sis...mmg kncing kotor tu akn kerap sakit kt ari2...lgi2 time nk kencing..lgi 1 jgn tahan2 kecing...

5y ago

Salh 1 punca jdi kncing kotr sis lau tahan kncing...sy pon dulu mlm selalu tahan mlz nk bgn smpai ke pgi time buang je sakit...tpi bila cuba x tahan..okey je ..hilng trus sakit2 kt ari2....nnti bila nk brsalin diakn klrkn air kncing time tu kita thu byg mne kita tahan...