Mummy 5weeks

Haii mommy... Kita baru 5weeks 4day. Start semlm kita Ada turun spotting lendih campur darah.. Adekah dia normal untuk awal kehamilan.. Dan harinni pun kita tengok masih Ada turun darah campur lendih tu. Normal ke ye?. 😞 #TTC8YEARS #Second_Baby

2 Balas

bagi sy x normal..sbb sy pon sblom gugur tu pon kluar spotting jee..hmm..sy ttc 1thun 6bln..ni smbng ttc balik😢skrg dalam pantang

tiap kali kalau ade spotting darah tu better gi check doktor