ANAK TAKNAK SUSU FM

Hi mommy Nak tanya pendapat...umur kanak kanak atas 2 tahun kalau tak nak minum susu, nak bagi apa ye sbgai pengganti susu...Anak saya dia fully bf...bila bagi susu fm dia tolak...dia tak nak minuman warna putih...macam macam susu dah saya bagi tetap dia tolak..anak sekarang dah 2 tahun 5 bulan...

1 Balas

same dgn anak sy,2 tahun,x nak susu fm lgsg,doc ade syorkan susu coklat,sy try bg yg dlm kotak,dye minum sikit je,nseb x beli lagi susu coklat tepung,so skrg dye ske minum air soya..memg minum byk..mkn pon byk..so x tau la bagus ke x