kencing kotor

Hi mommy,macam mana nak elakkan dari kencing kotor...sy minum lebih air putih pun still ada kencing kotor lagi...

24 Balas

Sy first checkup dah kena kencing kotor. Pdhl sy byk minum air jgk. Tapi sbb sy tataw, mgkin sy tadah air kencing yg mula2 keluar tu. then nurse ckp tadah yg tgh2. 2nd time kena baru2 ni. Kebetulan kencing tak byk pulak. Mgkin tu jgk punca sy kena kencing kotor sbb tak dpt ambil yg tgh2 smpai hjg.