Hai mummy.kenapa rasa nak muntah bila makan ubat dari klinik ya..tak boleh nak telan.

2 Balas

Hi mommy. Ada ibu2 yg alami mcm tu. Klu mommy x berapa sesuai ubat yg sedia ada. Refer dekt nurse, bgthu x sesuai dgn mommy. Then dorg akn berikan ubat yg lbh sesuai. InshaAllah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Cbe minum dgn air jus buah terutama oren. Saya pon xleh telan gak. Bila mkn ubat dgn jus oren tu, kurang sikit rasa nak muntah