bayi baru lahir kaki bengkok adakah mempergaruhi cara dia berjalan nnti

2 Balas

Setahu saya bayi baru lahir memang kaki nya bengkok. Bedung orang tua kata untuk betulkan kaki dan bedung juga untuk keep bayi selesa mcm dalam perut ibu. Nanti lama-lama kaki tu okay mommy dengan izin Tuhan #TAPactiveusers #TAPSupermoms

4y ago

Aminn aminn tu sy tnya. mgkin ada ibu berpergalaman cenggini

anak saya pun sama juga. tp alhamdulillah makin besar. da mula berjalan tu kaki dia nmpk mcm biasa. 10m 2w da jalan 😊