Anak asyik melekat dengan sy..umur 1bulan 12hari. bayi lelaki. Normal kah?

10 Balas

x normal.. kalau blh elak kan. ambik baby bila perlu ie menyusu or change diaper. Kalau dia tido biarkan je jgn ajar tidokan dia di dada atau riba. itu yg jadi punca baby rasa selesa bila ada org yg ambil dia. Kalau puan kerja susah nak bg penjaga jaga or puan juga nanti susah bila nak buat kerja sbb dia asyik nak melekat je.

baru lagi . bau baby pun masih ada. normal la tu.. baby x normal kalau x ada bunyi, x nangis,, dia dlm rahim 9 bulan .. dlm tu alah2 buai. segala bunyi dengar dari ibu minum, bercakap, heartbeat ibu pun dia dengar. biasakan family lain pegang baby, supaya nanti bila kerja atau nak p mn, senang baby x nangis mencari.

sama..umur baby kita xjauh.. baby sy umur 1bulan 15 hari, baby boy juga.. kalau baringkn bnyk bunyi dia, kalau ambil pegang diam dia..🤦‍♀😅😂

sama lah.. baby sy 9 bln 10 hri.. mlm je mmg x leh nk berpisah.. tpi siang tu kbykn hrinya dia okey je main sorang2.. kadang tu nk jugak berkepit .

normal. anak saya dh setahun sebulan ni pun memerap aje. saya masuk bilik air kejap dia dh menjerit kat luar. kadang stres saya

anak baru sebulan sis bukan umur setahun😅...normal je bawah 3 bulan...4 bulan boleh slow² ajar sleep training..

baby sy dah setahun 2 bln..mmg berkepit je la.tp xpe sy tak kisah sb sy surirumah.mmg 24 jam kepit dia je.

Normal mommy. Anak saya pun lelaki. Lbh kurg jg #TAPSupermoms #TAPactiveusers

normal 😁

normal je