Hi guys, normal kan kalau sis susah sangat nak telan susu Anmum 😅?

#mommybuntu Nak drink milo, rasa mual..hermmm

4 Balas

Saya mse first trimester langsung xleh minum susu. Husband beli enfamama membazir mcm tu je sbb saya bau susu pun x boleh. Before pregnant semua jenis susu saya boleh minum. Tp bila dh masuk second trimester smpai sekarang third trimester dh boleh minum semua jenis susu.

Klau x blh minum baik x pyoh minum terus...mcm sy mmg x blh minum susu...so mmg x ambl susu dari awal khamilan lg..just telan ubat y KK bg...skrg dh 38week2day

4y ago

sama dgn sy.. sy jenis mmg tak boleh telan susu.. mkn ubat kk bgi jee

Masa prgnnt saya pon xsuka susu. Bau susu buat rasa nk muntah. tp lpas beranak ok ja dgn susu. mungkin pembawakan budak ni 💕

neddy nad..rasanya pembawaan budak..before this minum susu ok ja