Masalah kulit d bhgian ketiak anak sy. Ada yg pernah mengalami keadaan sprti ni?

1 Balas

hye mommy . .kalo ape yg sye tgk ny bkn 1 tmpt je kn naek ruam ny. .tmpt2 laen ade jgk ke. ?pena jd kt bby sye mse 5bln. .naek mcm ny la. .xde dmam xde ape pon..tau2 dye kne c.pox. .kalo bole mommy bwk ke klinik dlu ye utk cek 😊. take care baby 😘

3y ago

hye mommy, sorry bru dpt reply🥰 bhgian ni sj yg ada. ketiak sblah kiri. dktor ckp slah susu n mkan tp tdk taulah. nsib skrang sda ok. tq suggestion dri mommy🥰😇