Adakah normal jika berlaku tompokan darah coklat semasa hamil 8 minggu. Apakah yg perlu saya lakukan

1 Balas

coklat, tompok darah, tu salah satu ancaman keguguran. tapi x semua org yg alami tu gugur. ancaman je. jadi, kena pi hospital terus. dr akan scan kantung ok lagi ke tak, heartbeat baby ok ke tak. nanti dapat ubat kuatkan rahim. so xyah risau, xyah pikir bukan2 lagi selagi x jumpa dr. semoga dipermudahkan urusan. moga baby sihat dan kuat dalam rahim ibunya. take care

4y ago

Terima kasih.. Alhamdulillah saya da check dgn Doktor. Baby dlm kandungan ok. Doakan baby saya sihat.