Masih berfikir

Hi mommy2 Sy nak tnya masih tertanya2.. sy first priod 13/2 habis priod 19/2..sy kahwin 20/2..lpas tu sy 14/3 sy test naik double line ..baru ni sy scan 22/3 dah 5w2d..kiranya sy ni bunting pelamin tapi kena jugak ke kira dari awal priod ??? Tolong mommy2🙊

11 Balas

Saya bab kira kehamilan ni failed la. 😅 haha.. lps buat 2 kali upt +ve, terus saya jumpa doktor untuk pengesahan. Setel.

2y ago

trust your doctor ye 😊 tu ada link artikel pasal soalan awak. Dah boleh banyakkan membaca pasal ilmu kehamilan.. sangat menarik sbb ia perkara baru dlm hidup kita.