Baby reject food masa tumbuh gg

Hi mommy2.Need help!Anak saya umur 8 bulan dan sedang lalui fasa tumbuh gigi!Mild fever and langsung taknak makan!Boleh share tips/recipe food baby teething tak?Risau sangat!Really need help!

4 Balas

Hai. Boleh beri anak makan biskut baby yang tiada kandungan gula yang tinggi. Boleh beri anak buah yang disejukkan juga. Atau pun home made popsicles.

1y ago

okay nnti saya try.Tq btw ya!Selalu berapa lama yg teething?

Normal sis. Sbb dia x selesa. Dan perkara ni akan jd lg everytime gigi nak tumbuh. Ada bg teether? Dan make sure dia menyusu ye?

1y ago

menyusu ok.nnti saya try bg popsicles ya.Tq

Hi, mungkin Puan boleh bagi baby makan guna feeder

Sy bg Biskut atau aiskrim

1y ago

selalu berapa lama ya dia reject food during teething?