Reject makanan

Hye mommy2..anak saya sekarang 1 tahun sebulan..n now tumbuh gigi 4 btg sekali kat atas...langsung taknak makan..tpi biskut nak..n menyusu masih nak..tpi risau lah kenyang ke die makan biskut jer...mommy2 please help...first mom.. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

Ini pendapat saya la. Anak tak selesa gusi tuu awak. Saya pernah ada dalam situasi awak. Memang sama. Fav food pun dia tolak. Waktu ni memang macam macam saya try and error menu dan tekstur makanan. Awak cuba buat nugget, aiskirm buah, bagi vege snack macam timun atau carrot. Harap membantu 🌹

12mo ago

terima kasih awak...sangat membantu...🤗