baby 8 month teething phase

hai mommy ....mencabar betul ya bila anak dalam fasa nk tumbuh gigi ni,mcm2😁dengan demam on off nya plus meragam sentiasa,langsung tak mahu makan,tapi menyusu memang tk tolak langsung..cuma makan mmg langsung taknak..tp ttap pujuk utk dia mkn sikit...mcm mana pulak pengalaman mommy² semua?

2 Balas

bby sy alhamdulillah mkn ok cuma masa fasa teething sy byk offer mkn buah kt baby. potong kecil letak dlm chiller then keluarkan bg dia gigit.

awak cuba buat mknn yg sejuk2. mcm bubur sum sum. agar2 utk baby. ice cream. buah yg disejukkan