Berat naik

mommy² time preggy berat naik banyak x? saya baru 6 bulan dah naik 10kg?

58 Balas

sya 32 mngu baru naik 3kilo..stiap kli pregnant berat bdn xpnh naik bnyk.. 😊😊😊

tak lama lagi kene minum air gula la gamaknya 🤣 sama dengan sayaa 4/12 ni kene minum huhuhu

Awk brat naik sy lngsung x naik sma la kdngan kita dh 6 blan.awk mkn vtmin ape

dh 6 month brt naik 10 kg ... 😭 da 3 bln lg xtau la brp brt naik nti ...😒

4y ago

gdm on insulin skrg .. mkin kna suruh cntrol mkn makin mnjadi plak mulot ni nk mkn😅yg dlm tu xtau lg brp brt dia .. awl bln 12 nti p scan ..

34w,berat naik skilo je dri berat asal.. mse dftr buku 64kg,skrg 65kg..

Sy mse sblm preggy 70kg smpi 38 week 89 kg👀😂pas bersalin 66 kg

Sampai sebulan nk bersalin naik 10kg... Nak bersalin turun 1 kg...

Naik sangat😂😂😂 baru 18 weeks da naik 8 kilo 😊😊😊

Saya sebelum pregnant 55kg. Ni masuk 6 bulan 60 lg 😁

Saya baru 26 minggu. Total Naik 5kilo... Dr sound 🤣