Waktu sesuai untuk hamil

Hi mommy2.. sy nk tnye sikit. sy baru berkahwin pd 9/12 dan tlah brsama suami pd 10/12. Masalahnya sy skrg last period sy pd 29/10-4/11. Pd bulan 12 sy blom dtg period. sebelom ni period sy teratur cuma pd awal bulan 12 sy mengalami demam yg teruk. Sy mkn ubat demam. Ada yg ckp masalah hormon sbb tu sy blom dtg period lagi skrg . Boleh sy tau kalau mcm tu jadi ke first baby sy tu? Tq..harap sgt ramai yg membantu🫶 #firstbaby

17 Balas

saya period 8/2/22-13/2/22..nikah 22/2/22..mengandung ank prtma 18/3/22 jdi kemungkinan sis bleh mengandung tu atau pun sis check upt sbb sya pun mcm sis ada demam2 lpas tu tk priod check upt d klinik alhamdulillah mengandung..positif ja ya sis