Bersalin

Hi mommy2 semua.. siapa ada pengalaman bersalin kat Hospital Sungai buloh or Shah alam..mana mommy2 rasa lagi better?Boleh share pengalaman tak.. Firstbaby 30weeks6days??

1 Balas

just share kwan saya pernh brsalin mse bulan 1 hritu dkat hspital sg buloh. but mse brsalin tu rmai sgt org jdi services low.ank kwn sye smpai da mkn njis sndri. kwan saya ckp mgkin dia da xnk prgi hspital sg buloh klu next brslin. but kadang2 nasib klu mse tu xrmai org okay la. Tapi spe yg ambik fyp yg byr brslin rm 3k tu yg boleh choose dktr tu. layanan in syaa Allah okay sbb ade kwn yg ambik tu kt hspital sg buloh