Pengalaman bersalin

Hi mommies, Siapa ada pengalaman bersalin dekat Hospital Sungai Buloh dan Hospital Selayang? Ada orang cakap Hosp Sg Buloh dah terlampau ramai orang sampai kena tunggu dekat ruangan kerusi je sementara nak bersalin. #SeriusTanya

2 Balas

saya hospital selayang tahun lepas .. so far ward masih under control, xperlu tggu dkt kerusi berejam or berhari2 .. dh checkin pac xde tanda nk beranak ots terus msuk ward lepas daftar .. lepas bersalin duduk sehari dua je pastu terus dorg bg balik kalau xde masalah pape .. mcm sy czer, 2hari kena warded lepas bersalin .. katil sblah normal, bersalin harini, esok discharge dh .. dorg xtahaj lama .. so far bg sy okay x crowded

1mo ago

ohh okayy, terima kasihh sis share pengalaman...❤️

sy 3 kali bersalin h.sg buloh...mmg betul ramai org...tp sy ok je...sbb sy jenis penakut..hehe.. lg 1 dekat sikit suami nak ulang alik....adk beradik sy ad yg bersalin kt slyang..dye kta org kurang sikit...pastu agak seram....xtawla pglaman org lain2....

1mo ago

heheh wah dah smpi 3 kali ye bersalin dkt hosp sungai buloh, okiee thank you sis share story