hospital shah alam

Hai mommy2 . Saya nk tnya ade yg berpengalaman bersalin dekat hspital shah alam... Boleh share tak ? Okay tak kt hspital tu? Byk dgr cter kt kkwn ckp hspital shah alam susah dpt katil lpstu LR penuh lah apa la. Servis kurang okay... Mommy2 yg ade pengalaman bleh kongsi cter tk? Dan bgi mommy2 mana yg better, hspital klang, sungai buloh ke ?share ye mommy

2 Balas

1st jumpa pakar kat hosp shah alam sbb ada sopotting.. 1st jumpa die dh tny nnt plan nk bersalin hosp mane.. Bile sy jwb hosp shah alam... Trus die kata hosp shah alam selalu penuh.. Ramai patient xdpt katil.. Kene tdo tepi2 kaki lima.. Then die terus ckp pasal htar.. Seboleh2nya die nk suruh p htar berbanding shah alam.. 😂

4y ago

Sama la sis.. Suami sy pon kata bersalin kat htar je la sbb yg anak2 sblm ni mmg htar.. Cume saya fikir nk dekat je sbb kali ni konfem kene warded sbb ada gbs.. 😂 doc nk pantau baby 48jam.. Klu htar susah sikit suami nk ulang alik tgk anak2 kat rumah.. Masa pegi pac htar bulan 10 hrtu, mmg ad bunting tulis boleh ada peneman ibu/suami.. Pastu kwn pulak bersalin sana suami boleh teman.. Jd, konfem la suami boleh teman dah skrg.. Hihi.. Aamiin.. Semoga sama2 kt dipermudahkan urusan bersalin.. Sis due bile ni? Sy hujung bulan ni.. Debar dh ni..

sy rs kalau sis dkt dgn hospital klang better pergi klang sbb hospital klang da ad bangunan khas utk ibu2 bersalin , hospital pon br n In Shaa Allah lg selesa

4y ago

Boleh teman ye.. alhamdulilah kalau bleh tman haa. Hrp normal la kan bleh suami tman.. 😊