Rancang anak ke 2

Mommy² semua, nk tau la lpas ccuk perancang depo tu sye dh stop, bulan 2 2019. Saya nak tau la, mommy² amalkn mkan apa untuk mngandung kali ke dua? Untuk suburkan balik... Sebab sekarang ni hormon n period pun kacau bilau. Nk tau waktu subur tu payah...

1 Balas

Rasa nya boleh ambil ubat untuk regularkan balik period tu . Kalau tak silap lah

4y ago

Better consult dengan doc untuk info lebih tepat sebab saya pun tak de pengalaman , just cakap based on apa saya baca