loya2

Mommy2 semua. Nak tnya laa, loya teruk tak masa mengandung. Selalu sampai berapa bulan ye loya2 tu?

61 Balas

Saya 12 week dh Ni.. masih loya2, tapi xde muntah teruk la. Tgk Nasi ja xlalu.. mkn buah xpe plk...

Sy loya n lgsung xda selera makan smpai 4 bulan.. Lepas tu dah ok dh selera pun bertambah

Alhamdulillah so far x dak rasa loya .. senoga Dipermudahkan segala urusan ya sis

Sy nk msuk bulan ke3 bru loya... Mse bulan pertama dgn ke2 xde rse loya pown...

teryk jgk.tp bln ke 3 dan ke atas dh slowly kurang loya.sabar jela dlu.hehe

Lain orang mgkin lain.. Sebab macam saya.. Nak masuk 5 bulan baru ok.. 😊

Sya loya2 mntah xlalu mkn smpy prot 4bln hihi lpas to bru ad selera nk mkn

Saya muntah dari 6weeks sampai 6bulan then 8 bulan continue muntah balik

Saya sampai skrg 9 bulan still muntah tapi tak regular macam sebelum ni

Loya first trimester je..tp xprnh muntah.. bila bau xsdp je rasa loya..