loya2

Mommy2 semua. Nak tnya laa, loya teruk tak masa mengandung. Selalu sampai berapa bulan ye loya2 tu?

61 Balas

Saya dah 14minggu, loya teruk jugak. Harap cepat laa hilang

Mcm sy.. trimster ptama teruk.. kdua kurang.. ketiga, ada masanya..

Sy smpai 4bln . hehe skrg dh 5bln still ad muntah2 lg . brtabahlah

Kalau saya sampai 4 bulan sja , lepas tu selera mkn saya kembali

sy loya smpai preggy 3bulan.tgok mknn je rase nk muntah 😅

Sy mual 1st trimester.. pastu ok dh..jgn bg perut kosong ja

teruk jugak ni , ni dh 4bulan masih ad muntah² haa ,

Sy teruk jugak smpai 4 bulan. Sekarang dah okey 🤗

sye masuk 9 bulan, tgu hari je xhilang lagi... 😂

Alhamdulillah tak de loya dari awal smp skrg 27 weeks 😊

5y ago

Sma mcm sy xda apa2 loya...sktg 4weeks.. kdng mcm terfikir ak ni mngandung ka x..cuma rasa perut cekang ja..n cpt lapar