loya and muntah2

hai mommy2 nak tnya normal ke loya2 muntah dalam 6week nie tapi makan tetap makan 😂 cume keluar balik kadang2 #firstbaby

2 Balas

Saya bru week 4, prgnant kali ni saya jdi teringin nk makan, bila mkan muntah balik. hehe. Tapi tengah hri jadi tak lalu makan, smpai prut berngin + mual. Sebelum ni prgnant hsbnd yang alah😅

Ya normal je. Ada yang jenis mommy yg xmuntah, ada yang kuat muntah. mcm sy pregnant yg first pun muntah teruk. Yang second ni pun sma. Layan jela.. tp paksa mkn even tak da selera langsung.