Dark Chocolate

Hi mommy2 semua. Nak tnya, betul ke dark chocolate boleh bantu naikkn HB? Sebab sy mmg ada masalah HB low. Makan sayur2 hijau, buah jambu apa semua pun tk jln sgt. So ingt nk cuba la sbb sy pn mmg suka chocolate.hehe. Terima kasih ? #firstbaby

20 Balas

jambu batu, air hirisan lemon...kalau coklat2 ini sis jangan makanlah

Sy amalkan vco D'aura je.. alhamdulillah hb x pnah jtuh bwh 11

Kalau HB low, cuba sis minum susu anmum.. it works naikan hb

Susu kambing + kekacang in sha allah hb naik

Saya makan kacang kuda + air mata kucing

Amalkan makn jambu batu. Hari² makan.

Cuba amal jus mamariam..

Try mkn buah delima

terjumpa tadi

More.....