permakanan

Hi mommy² semua. Nak tanya , Boleh tak makan kuaci ? usia kandungan baru 6weeks. Boleh tahu tak permakanan apaa yg momy amalkan utk usia kandungan seawal ini

9 Balas

Sama sis kandungan kita, 6weeks. Saya alahan kuat, makan je muntah dengan darah rendah lagi.. 😔

5y ago

Sama lah kita 6Week 😂

Ok je.. Tp lg elok amik yg berkhasiat contoh kismis, badam, gajus ke

Makan kuaci boleh sis. Kekacang elok untuk ibu hamil.

5y ago

Oh, not sure. Maybe jgn ambik berlebihan. Try mkn kacang Pistachio. Kalau kacang ni sy tau mmg blh bantu naikkan hb. Kacang kuda pun sama.

blh aje la mkn kuaci.. bkn ad racun pon kan

Blh je mkn... Eh sma lah kita 6Week 😂

mkn je..sy pn suka mkn smbil tgk tv 😂

Boleh...lgy bgus sist...☺️

Boleh je

Makan je