Minum air gula

Mommy2 semua kena minum air gula masa brp week? Ptg tadi appt kk tanya nurse bila kena minum air gula. Dia tanya brp week dah skrg. Terus bising nurse tu patutnya minum masa 13w, skrg dah 23w😅 Ada tips apa2 tak nak minum air gula nanti? Manis teruk sampai nak muntah ke ok je?

42 Balas

sy ank ptma bkn skali tp 3kali nk dkt bsalin pun still mnm juga sbb brt naik mula² mnm sbb ank ptma rsanya mnum skali teguk lps tu ddk diam² jgn nnyk gerak smggu sblm mnm sy amlkn mkan minum air jambu batu rebus results pun oky xsngkut tp jga juga mkan elak mkan mnis la klau 3kali minum 3kali tu la results xda mslh even brt bnyk naik 😂😂 hadap je la yg pting fkr baby dlm perut n Kita je at least sangkut Kita tahu apa nak buat kn.. kalau tnya ada prsa or ori better ori snng skit nk telan dpd prsa Oren 😂 nie baby ke 2 xtahu la bila nk hadap bnda tu lgi xblh nk elak msti jumpa balik 🥴🥴🥴