Minum air gula

Mommy2 semua kena minum air gula masa brp week? Ptg tadi appt kk tanya nurse bila kena minum air gula. Dia tanya brp week dah skrg. Terus bising nurse tu patutnya minum masa 13w, skrg dah 23w😅 Ada tips apa2 tak nak minum air gula nanti? Manis teruk sampai nak muntah ke ok je?

42 Balas

Sy minum time 13 week. Leps minum terus muntah 🤣 tapi tak muntah depan dia. Dah habis minum kene tunggu 2 jam. Time tu lah muntah semua 😆 dia punya loya tu jangan cakap lah. Ibarat minum air kosong letak 7 sudu gula 🤢 manis dia tu jangan cakap lah 😩 yg tak biasa minum manis baru minum seteguk dah rasa loya

3y ago

Sama lah dengan saya,dah nak habis masa 2 jam tulah dia dia muntah,repeat minum air gula nasib baik tak muntah🤣